Курсове по испански език за деца и ученици

Mon, 06/10/2013 - 16:51 -- scrypta

 

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

         В Скрипта знаеем, че децата учат най-добре, докато участват активно. Специалистите наричат това интерактивна методика - по забавен начин и чрез технически средства учениците усвояват материала на място в час. Вашите деца ще го нарекат с любимата си думичка: игра!

         В Скрипта се развиват не просто езикови умения, а и креативността на учениците. Уроците са свързани с песни, танци и забавления, които водят децата към познанието по лесен и забавен начин!

         Провеждат се и артистични часове – децата сами изработват кукли, маски, модели и с тях разиграват пиеси и скечове. А защо да не опитат и състезанието по поезия – кой най-изразително ще прочете испанското стихoтворение или скоропоговорка? Креативните изработки с нестандартни материали ще обогатят моториката и въображението на учениците.

Обученията се провеждат два пъти в седмицата по два учебни часа във време, удобно за учениците, съобразени със свободното им време и смените в училище. Провеждат се и съботно-неделни курсове.

Обучение по испански език за деца и ученици

 

Colega e учебна система предназначена за обучението по испански език в предучилищна и начална училищна възраст. Серията развива речевите умения на малчуганите чрез езикови задачи и дейности, съобразени в максимална степен с техните нужди, интереси и възможности.

 

Undefined

Последни новини

13 Jun, 2019 - 11:16 AM

Ускорен курс по английски език ниво В1 - 60 уч.ч.
в дните понеделник, сряда и петък от 18:00 - 20:15 часа

13 Jun, 2019 - 11:10 AM

Езиков център "Скрипта" Ви предлага интензивен курс по ГРЪЦКИ ЕЗИК ниво А1 – 60 уч.ч. / 270лв. (*намалена цена от 320 лв.)

Абонирайте се

Бъдете информирани за последните промоции!

Manage my subscriptions

Subscribe to Zufolo newsletter feed